Mere end fantastiske svejsninger – Kemppi sætter standarden for kompakte MIG/MAG-svejsemaskiner med den nye Master M-serie

Mere end fantastiske svejsninger – Kemppi sætter standarden for kompakte MIG/MAG-svejsemaskiner med den nye Master M-serie

This post is also available in: enEnglishfiSuomifrFrançaisdeDeutschitItalianonoNorsk bokmålplpolskiruРусскийsvSvenskanlNederlands

Den nye Master M-serie fokuserer på brugervenlighed og bringer svejsesikkerheden og produktiviteten op på et helt nyt niveau.

Svejsemaskinerne i den nye Master M-serie er uden tvivl fantastiske og kompakte maskiner i topkvalitet, som er spækket med den nyeste teknik såsom Weld Assist, kinetisk spolebremse, Power Logic og LED-belysning. Og den nye serie indeholder en kompakt men effektiv MIG/MAG-svejser til manuel, synergisk og puls MIG-svejsning. Det er dog bare nogle få af de elementer, der adskiller dem fra andre svejsemaskiner.

Årsagen til, at Master M-serien lever op til alle forventningerne, er den samlede værdi, den giver, når den forøger svejseoplevelsen og ganske enkelt gør svejserens liv lettere. Master M 353, 355 og 358 er alle sammen designet med svejserens bekvemmelighed for øje.

MasterMig family and three different transport units
Master M 353+T35A travel cart, Master M 355+Master M Cooler+T25MT 2-wheel cylinder cart and Master M 358+MasterMic Cooler+P45MT 4-wheel cylinder cart

Den sværeste del er ikke længere at komme i gang: Master M er nem at flytte og hurtig at sætte op

Kemppis Weld Assist-funktion gør det muligt at indstille svejseparametre op til 60 % hurtigere end at indstille dem manuelt. Weld Assist er en standardfunktion i Master M-serien af kompakte svejsemaskiner, og den er klar til brug helt fra start. Du skal bare vælge sømtype, svejseposition og materialetykkelse – så er du klar til at svejse. Det sparer ikke kun arbejdstid, men er også en god vejledning til nye svejsere i processen.

Ud over Weld Assist er der flere andre smarte opsætningsfunktioner: Channel Memory gemmer dine foretrukne svejseindstillinger med et enkelt tryk på en knap, og den automatiske kalibrering garanterer den bedste ydeevne og sikrer, at målerens spænding nøjagtigt matcher lysbuespændingen, hvilket er afgørende i forhold til at overholde WPS-kravene.

Master M er også nem at flytte til og fra arbejdspladsen, da den har et robust håndtag, der kan bruges til at løfte strømkilden med kran uden et separat chassis. Der er også fire forskellige transportvognsmuligheder at vælge imellem, afhængigt af dine opsætningsbehov. Du får også mulighed for SuperSnake GTX-subfeeder, der kan give dig op til 20 ekstra meters rækkevidde.

MasterMig with SuperSnake GTX sub feeder
SuperSnake GTX

Det indbyggede arbejdslys giver sikkerhed på alle arbejdssteder

Vi ved alle sammen, at der normalt ikke svejses i veloplyste kontormiljøer. Kemppi har lyttet til kundernes feedback og har tilføjet flere lysfunktioner, der sikrer et sikrere og mere bekvemt arbejdsmiljø under dårlige lysforhold:

  • Det integrerede selvopladede LED-arbejdslys understøtter et større anvendelsesområde med eller uden tilsluttet lysnet, og det leveres som standardudstyr på alle Master M-modeller. Så slipper du for at slæbe rundt på separat arbejdslys.
  • Kabinetvinduet giver frit udsyn til trådspolen og har LED-belysning indeni, hvilket gør det nemt at se mængden af tråd.
  • 353- og 355-modellerne har en brugerdefineret LCD-brugergrænseflade med baggrundsbelyste og brugervenlige navigationsknapper – selv i arbejdsmiljøer med svag belysning. 358-modellen har en TFT-farveskærm, som du kan tilpasse med et pauseskærmbillede efter eget valg.

Øget produktivitet med udvidet svejseydelse og Industry 4.0-kompatibilitet

Med den valgfrie vandkølede Master M Cooler-pakke kan du maksimere brugen af 350 A 40 % ED-svejseeffekt ved 40 C, så du kan svejse i længere tid uden at holde pause.

Indbyggede tilslutningsmuligheder er standardudstyr i 358-modellen, hvilket understøtter Industry 4.0-kompatibilitet, som gør det muligt at koble enheden trådløst til svejsestyringsløsninger. Du kan bruge den til at overføre og analysere dine svejsedata ved hjælp af Kemppis støtteværktøjer til svejsestyring.

Med Master M 355- og 358-modellerne kan du også øge produktiviteten med op til 70 % og forbedre svejsekontrollen ved at aktivere de nye MAX-lysbueprocesser med høj ydeevne, der fås som ekstraudstyr. MAX-lysbueprocesserne kan inkluderes som en del af din leveringspakke eller som en del af en fremtidig opgradering.

Få mere at vide om Master M-serien.

Vil du øge din produktivitet med MAX-processer?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *