Enemmän kuin upea sauma - Kempin uusi Master M-sarja asettaa uuden standardin kompaktille MIG/MAG-hitsauskoneluokalle.

Enemmän kuin upea sauma - Kempin uusi Master M-sarja asettaa uuden standardin kompaktille MIG/MAG-hitsauskoneluokalle.

This post is also available in: enEnglishdaDanskfrFrançaisdeDeutschitItalianonoNorsk bokmålplpolskiruРусскийsvSvenskanlNederlands

Uusien Master M-koneiden erinomainen käytettävyys nostaa hitsausturvallisuuden ja tuottavuuden aivan uudelle tasolle.

On selvää, että uudet Master M:t ovat loistavia huippuluokan kompakteja hitsauskoneita täynnä uusimpia teknisiä ominaisuuksia, kuten Weld Assist, kineettinen kelajarru, Power Logic ja LED-valaistus. Master M on pienikokoinen mutta tehokas MIG/MAG-hitsauskone manuaaliseen, synergiseen ja pulssihitsaukseen. Nämä ovat kuitenkin vain muutamia esimerkkejä niistä seikoista, jotka erottavat Master M muista hitsauskoneista.

Master M-sarja on hypetyksen arvoinen, koska se tuo mukanaan lisäarvoa, joka laajentaa hitsauskokemusta ja yksinkertaisesti helpottaa hitsaajan elämää. Master M on suunniteltu hitsaajan työmukavuutta ajatellen.

MasterMig family and three different transport units
Master M 353+T35A travel cart, Master M 355+Master M Cooler+T25MT 2-wheel cylinder cart and Master M 358+MasterMic Cooler+P45MT 4-wheel cylinder cart

Aloittamisen vaikeus voidaan nyt unohtaa: Master M on helppo siirreltävä ja nopeasti käyttövalmis.

Kempin Weld Assist -toiminto nopeuttaa hitsausparametrien asettamista jopa 60 % manuaalisesti säädettäviin asetuksiin verrattuna. Weld Assist sisältyy Master M hitsauskoneisiin vakiona ja se on heti käyttövalmis. Valitse vain liitostyyppi, hitsausasento ja materiaalin paksuus, ja olet valmis hitsaamaan. Tämä ei ainoastaan säästä aikaa vaan ohjaa samalla uusia hitsaajia työssään.

Weld Assistin lisäksi laitteessa on myös useita muita hyödyllisiä asetustoimintoja: Kanavamuisti tallentaa suosikkiasetuksesi napin painalluksella. Automaattinen kalibrointi takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamalla, että hitsaustiedoissa näkyvä jännite vastaa tarkasti kaarijännitettä hitsauksen aikana, mikä on kriittisen tärkeää hitsausohjeen noudattamisen kannalta.

Master M on myös helppo kuljettaa työmailla, sillä sen tukevaa ja turvalliseen nostamiseen suunniteltua kahvaa voi käyttää nostamiseen myös nosturilla ilman erillistä alustaa. Saatavilla on myös neljä erilaista kuljetuskärryvaihtoehtoa kokoonpanotarpeidesi mukaan. Unohtamatta lisävarusteena saatavaa SuperSnake GTX -välisyöttölaitetta, jolla voit lisätä hitsauskoneen käyttöalueeseen jopa 20 metriä lisää ulottuvuutta.

MasterMig with SuperSnake GTX sub feeder
SuperSnake GTX

Koneen kiinteät työvalot parantavat turvallisuutta kaikilla työmailla

Tiedämmehän kaikki, ettei hitsaustöitä yleensä tehdä hyvin valaistuissa tiloissa. Kemppi otti asiakkailta tulleen palautteen sydämen asiaksi ja lisäsi useita valo-ominaisuuksia, jotka takaavat turvallisemman ja mukavamman työympäristön heikossa valaistuksessa:

  • Integroidut, itselataavat LED-työvalot parantavat käytettävyyttä toimien sekä verkkovirtaan kytkettynä että ilman. LED-työvalot ovat vakiovaruste kaikissa Master M-malleissa. Ei enää erillisiä työvaloja mukana kannettavaksi.
  • Langansyöttökotelon ikkunasta on selkeä näkymä kelaan, ja LED-valaistuksen ansiosta kelan lankamäärä on helposti nähtävissä.
  • 353- ja 355-malleissa on mukautettu LCD-ohjauspaneeli, jonka taustavalaistut valintapainikkeet helpottavat käyttöä myös heikosti valaistuissa työympäristöissä. 358-mallissa on graafinen TFT-näyttöpaneeli, johon voit valita haluamasi kuvan näytönsäästäjäksi.

Tuottavuuden kasvua suuremmalla hitsausteholla ja Industry 4.0 -yhteensopivuudella

Lisävarusteena saatavan Master M Cooler -jäähdytyslaitteen avulla saat irti parhaat tehot 350 A / 40 % käyttösuhteesta 40 °C:n lämpötilassa. Jäähdytyslaite pitää pistoolisi viileänä ja voit hitsata pidempään ilman taukoja.

Langaton yhdistettävyys hitsaustuotannon hallintaratkaisuihin kuuluu vakiona 358-malliin. Siirrä ja analysoi hitsaustietojasi Kempin hitsauksenhallintaa tukevien työkalujen avulla.

Master M 355- ja 358-malleissa lisävarusteena saatavilla olevien MAX-prosessien avulla voit parantaa hitsauksen hallintaa ja lisätä tuottavuutta jopa 70 %. Voit sisällyttää MAX-prosessit toimituspakettiin tai päivittää ne laitteeseesi myöhemmin.

Lisätietoja Master M-tuotesarjasta.

Haluatko parantaa tuottavuuttasi MAX-prosessien avulla?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *