Mer enn en flott sveis – Kemppi setter standarden for kompakte MIG/MAG-sveisemaskiner med den nye Master M-serien

Mer enn en flott sveis – Kemppi setter standarden for kompakte MIG/MAG-sveisemaskiner med den nye Master M-serien

This post is also available in: enEnglishfiSuomidaDanskfrFrançaisdeDeutschitItalianoplpolskiruРусскийsvSvenskanlNederlands

Den nye Master M-serien fokuserer på brukervennlighet og bringer sveisesikkerhet og -produktivitet til et helt nytt nivå.

Ja, den nye Master M-serien består av storartede sveisemaskiner, førsteklasses kompaktmaskiner som er fylt med det siste innen tekniske fremskritt, som Weld Assist, kinetisk trådspolebrems, Power Logic og LED-belysning. Ja, den nye serien består av kompakte, men kraftige MIG/MAG-sveisemaskiner for manuell, synergisk og puls-MIG-sveising. Dette er imidlertid bare noen av elementene som skiller dem fra andre sveisemaskiner.

Grunnen til at Master M-serien er verdt all omtalen er den kombinerte verdien den gir, den forbedrede sveiseopplevelsen og at den gjør livet til sveiserne enklere. Master M 353, 355 og 358 er alle designet med sveiserens bekvemmelighet i tankene.

MasterMig family and three different transport units
Master M 353+T35A travel cart, Master M 355+Master M Cooler+T25MT 2-wheel cylinder cart and Master M 358+MasterMic Cooler+P45MT 4-wheel cylinder cart

Å komme i gang er ikke lenger den vanskeligste delen: Master M er enkel å flytte og rask å stille inn

Kemppi Weld Assist-funksjonen gjør innstilling av sveiseparametere opptil 60 % raskere enn å angi dem manuelt. Weld Assist er en standardfunksjon i de kompakte sveisemaskinene i Master M-serien, og den er klar til bruk rett ut av esken. Bare velg type forbindelse, sveisestilling og materialtykkelse, så er du klar til å sveise. Dette sparer ikke bare arbeidstid, men veileder også nye sveisere i prosessen.

I tillegg til Weld Assist, er det flere andre nyttige oppsettfunksjoner: Minnekanaler lagrer favorittinnstillingene dine med et trykk på en knapp, og automatisk kalibrering garanterer best ytelse og sikrer at spenningen som vises samsvarer nøyaktig med lysbuespenningen, noe som er avgjørende for WPS-samsvar.

Master M er også enkel å flytte til og fra arbeidsplassen, da den har et solid, trygt løftehåndtak som også kan brukes til å løfte strømkilden med kran, uten separat understell. Det er også fire forskjellige transportvognalternativer å velge mellom, avhengig av behovene. For ikke å nevne den valgfrie SuperSnake GTX-mellommateren som kan legge til opptil 20 ekstra meter til arbeidsrekkevidden din.

MasterMig with SuperSnake GTX sub feeder
SuperSnake GTX

Innebygde arbeidslys gir sikkerhet til alle arbeidsplasser

Vi vet alle at sveising vanligvis ikke gjøres i godt opplyste kontormiljøer. Kemppi tok tilbakemeldingene fra kundene på alvor og la til flere lysfunksjoner som sikrer et tryggere og mer praktisk arbeidsmiljø under dårlige lysforhold:

  • De integrerte selvladende LED-arbeidslysene gir bedre brukervennlighet, med eller uten nettstrøm tilkoblet, og kommer som standardfunksjon på alle Master M-modeller. Ikke flere separate arbeidslys å bære rundt på.
  • • Vinduet i mateskapet gir fri sikt til trådspolen og har LED-belysning invendig, noe som gjør det enkelt å se innholdet på spolen.
  • 353- og 355-modellene har et tilpasset LCD-brukergrensesnitt med bakgrunnsbelyste navigasjonsknapper for enkel bruk selv i arbeidsmiljøer med lite lys. 358-modellen har en TFT-fullfargeskjerm som du kan tilpasse med et skjermsparerbilde etter eget ønske.

Økt produktivitet med utvidet sveiseytelse og Industry 4.0-kompatibilitet

Med den valgfrie væskekjølte Master M Cooler-pakken kan du maksimere bruken av 350A 40 % ED-sveiseeffekt av 40°C, slik at du kan sveise lenger uten pauser.

Innebygd tilkobling er standard i 358-modellen, og støtter Industry 4.0-kompatibilitet, som gjør det mulig å koble enheten trådløst til sveisestyringssystemer. Med den kan du overføre og analysere sveisedataene ved å bruke Kemppis støtteverktøy for sveisestyring.

Med Master M 355- og 358-modellene kan du også øke produktiviteten med opptil 70 % og forbedre sveisekontrollen ved å aktivere de nye og valgfrie MAX-lysbueytelsesprosessene. MAX-prosessene kan inkluderes som en del av pakken eller som en del av en fremtidig oppgradering.

Finn ut mer om Master M.

Vil du øke produktiviteten din med MAX-prosesser?

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *